Страст

По-опасна от надвисналата смърт бе единствено страстта помежду им…

Книгата се продава в специален пакет САМО със списание Cosmopolitan брой август 2018,

на цена 4, 99 лв.

По-опасна от надвисналата смърт бе единствено страстта помежду им…

Дъщеря на гениален професор по физика, Мелиса Елмет се влюбва лудо в израсналия в сиропиталище Уил Хайд. Опиянени от чувствата си, двамата се женят тайно и заживяват щастливо, докато родителите на Мелиса не анулират брака им. Години по-късно, прехвърлила тридесетте, и все още неомъжена, Мелиса води скучния живот на необщителен университетски преподавател.

След раздялата Уил постъпва в МИ-6, където стремглаво се издига благодарение на невероятните си анализаторски способности. Отличният му бизнес нюх бързо го превръща в милионер и желана партия за брак сред местния хайлайф.

Докато не започват загадъчните убийства. Единствено Уил прави връзката между четирите убийства на известни личности и поверителния проект, по който е работил покойния баща на Мелиса. Неумолимо, всички улики сочат, че следващата мишена ще бъде именно тя… ако Уил не успее пръв да стигне до нея.

Преследвани от хладнокръвна наемна убийца, Мелиса и Уил са принудени да бягат, за да оцелеят. Но дали ще успят да избягат от изгарящата страст, която таят в себе си от години?“Romantic Times

Завладяваща история за убийства и убийствено привличане!“ - New Idea magazine, Australia

Романтичен трилър в стила на Джаки Колинс, който ще ви накара да се задъхате от напрежение и страст!“ - Daily Mail