Любов и сексФелацио академия

УРОК XIV: Взаимни наслади

18.09.2009 00:00:00 • 0 коментара

УРОК XIV: Взаимни наслади69 не винаги е идеалният вариант да доставиш порция френски на партньора си. В един или друг момент някой от двамата ще се разсее от това, което прави, за да се наслади на усещанията, които му доставя другият. Точно по тази причина я включих на последно място. Много хора вярват, че „дълбокото гърло“ е най-великото удоволствие, което мъжете могат да изпитат. А, всъщност, аз смятам, че това е поза 69.

Изпълнена правилно и всеотдайно, когато и двамата сте напълно наясно с най-знойните си желания, 69 е магистърската степен на оралното ви обучение. Но заради проблема, който споменах малко по-нагоре, повечето хора я практикуват прекалено рано и тя се превръща в крайно задоволителна маневра за единия партньор... за сметка на другия. Но, когато сте на абсолютно еднакви вълни ще откриеш, че това е най-ефективният начин да даваш и получаваш удоволствие.

Елементът, който трябва задължително да бъде на лице е простичък: и двамата трябва да имате съвършени орални умения! Ако гаджето ти предпочита да се наслаждава на фелацио и не е особен фен на посрещането на твоите нужди, тази поза единствено би довела до проблеми във връзката ви.

Виж още

Фелацио академия

Фелацио академия

Анонимен гей разкрива тайните на перфектното фелацио в пълния вариант на най-известния виртуален самоучител по орален секс на всички времена.

Вижте повече
УРОК I: На първа среща с пениса му

УРОК I: На първа среща с пениса му

Да си поговорим за „основите на пениса“. Гледам на френската любов като на най-искреният израз на любовта между двама души. Тая...

Вижте повече
7 фанатика, обезобразили се заради идолите си

7 фанатика, обезобразили се заради идолите си

Отговорно обявяваме, че пластичните операции на тези хора са неуспешни! И дори леко плашещи.

Вижте повече
Махнете им ребрата! Звездите с най-тънки талии

Махнете им ребрата! Звездите с най-тънки талии

Красотата иска жертви, то се знае. Но тези знаменитости определено са прекалили с жертването.

Вижте повече